Pascal Gregor forlænger med fire år

Kategorier

Pascal Gregor forlænger med fire år

FC Nordsjælland og Pascal Gregor har nu fået papir på hinanden i yderligere 4 år. Den unge forsvarer har præsteret på et højt niveau i efteråret og har med solidt spil fået masser af spilletid. Han har allerede spillet 20 Superliga-kampe, og mere er i udsigt for det 19-årige forsvarstalent.

Pascal Gregor glæder sig over muligheden for at udvikle sig yderligere. – Jeg er rigtig glad for at få fremtiden på plads, nu kan jeg have fokus på at udvikle mig og blive endnu bedre. – Det er fedt, at man som helt ung kan få chancen i FC Nordsjælland, hvor det altid er op til den enkelte at gribe chancen. Klubben er ikke bange for at lade os unge spillere komme til fadet. Det giver en helt naturlig sult, når man som jeg kommer nedefra. Nu er det næste mål er at blive endnu bedre med bolden, kommunikationen til mine holdkammerater og så skal jeg have bygget på fysisk, fortæller Pascal Gregor bl.a. til FCN TV. Hos cheftræneren er der også glæde at spore over forlængelse med en af klubbens unge spillere. – Det er virkelig et cadeau for det hårde arbejde, Pascal altid lægger for dagen. Han har været igennem vores eget U/19-hold, og selvom konkurrencen på pladsen er stor, så har han allerede nu vist, at han har det der skal til. Han har været igennem en stor udvikling i efteråret og har virkelig grebet chancen, siger Kasper Hjulmand. Pascal Gregor kom til FC Nordsjælland som første års U/19-spiller og var sidste sæson med til at vinde DM-guld for U/19-holdet. Gregor er langt fra den første fra sidste sæsons U/19-hold, som har fået debut for FC Nordsjælland. Emiliano Marcondes, Andreas Maxsø, Mikkel Jensen, Nicolai Johannessen og Hakan Redzep havde alle deres faste base på U/19-holdet i sidste sæson, og de alle står som Pascal Gregor også med Superliga-kampe på CV’et. – Når en af vores unge spillere kommer igennem til Superliga-holdet, så er det en stor hånd til hele vores system. Det er et bevis på at det virker, og de trænere, som har haft med Pascal at gøre skal roses for det stykke arbejde der er blevet gjort, siger Kasper Hjulmand. Pascal Gregors kontrakt løber nu indtil vinteren 2017.