Mtiliga: Vi vil slutte af med en sejr

Kategorier

Mtiliga: Vi vil slutte af med en sejr

Patrick Mtiliga glæder sig over fremgangen hos FCN i den senere tid, on nu skal der sluttes af med tre point mod OB i aften fredag kl. 18.30 i Farum Park

– Der har været mange positive momenter i de seneste kampe, og vi går frem for at angribe og vinde kampen mod OB. Der er fokus på tabellen hele vinteren, og får vi de tre point, vil det varme til den kolde tid, og vi vil kunne kigge opad i stedet for nedad, siger Patrick Mtiliga. Han er én af de rutinerede spillere på FC Nordsjællands hold og havde inden denne sæson næsten kun prøvet optur med tigeren på brystet, siden han kom til klubben i sommeren 2011. – Det har været en hård tid i starten af denne sæson, hvor vi var inde i en ond spiral. Det har taget rigtig lang tid at få spillet til at fungere, og det har til tider været frustrerende. Men som én af de ældre ved jeg jo også, at der i de perioder skal arbejdes ekstra. – Vi har stået sammen, og vi vidste, at det kan lykkes, hvis man holder fast i sine principper og arbejder stenhårdt som hold. Det startede også med hårdt arbejde for det hold, der blev dansk mester og vandt sølv i de to seneste sæsoner, og jeg kan se masser af potentiale i det her hold til igen at komme op i toppen. – Men det tager tid at finde de automatismer i spillet, som vi havde tidligere. Det kan være lidt frustrerende efter to år, hvor det har kørt på skinner, men nu skal vi bygge videre på de positive tendenser fra den seneste tid. – Vi har domineret kampene mod både AaB og Randers, og vi har følelsen af, at vi kan vinde, når vi går på banen. Det skal lykkes mod OB, så vi kan gå til vinterpause med en god oplevelse, siger Patrick Mtiliga, inde dagens kamp i Farum Park i aften kl. 18.30.