Julekalender: Vind verdens bedste fodboldrejse!

Kategorier

x

Julekalender: Vind verdens bedste fodboldrejse!

Søndag er ikke kun kampdag i Farum Park. Det er også den første dag i december. Det markerer vi med en hygge-julekalender med mulighed for at vinde nogle gode julegaver.

Julekalenderen, som er kommet i stand i samarbejde med Oddset, vil primært foregå på facebook  hvor en ny spiller hver dag vil stille et spørgsmål om sig selv – som du skal svare på. Du får tre svarmuligheder. Vinderen er den, med flest rigtige svar, og er der flere, trækker vi lod blandt de rigtige svar.

Præmier:

Verdens Bedste Fodboldrejse med Oddset
Vinderen kommer med på Verdens Bedste Fodboldrejse, som er 3 kampe i Tyskland, England og Italien. Danske Spil har chartret sit eget fly og med på turen er Danmarks bedste Tips- og Oddsetspillere samt en række store personligheder, hvor blandt andre landstræner Morten Olsen og tidligere landstræner Sepp Piontek har været med. Se meget mere HER En VIP-oplevelse for to til en FCN-kamp i foråret
Andenpladsen kan invitere en gæst med til VIP-bold i Farum Park. Oplev FC Nordsjællands nye VIP-lounger indefra. Lækker buffet, drikkevarer og god stemning, plus velkomst af bestyrelsesformand Allan K. Pedersen eller direktør Ole Palmå og sportsligt oplæg af cheftræner Kasper Hjulmand. Frit valg mellem kampe fraset FCK og BIF-kampene. Gavekort til FCN Shoppen
3., 4. og 5. pladsen vinder gavekort til FCN Shoppen. 500, 400 og 250 kr. Vinder-navne vil blive oplyst på fcn.dk og FCN’s facebook-side den 27. december. For at deltage skal du like vores side og svare flest mulige spørgsmål korrekt. Har du ikke facebook, er det muligt at besvare spørgsmålet på fcntv.dk under kommentarer. Her kræver det, at du abonnerer på kanalen. Spørgsmålene vil også blive bragt på fcn.dk, men svarene skal skrives via facebook – alternativt via fcntv.dk.