Juleafslutning med gaveregn i Farum Park

Kategorier


Der er rigtig mange gaver at vinde på fredag i Farum Park

Juleafslutning med gaveregn i Farum Park

Fredag kl. 18:30 spilles årets sidste kamp i Farum Park. Modstanderne er OB og vi markerer sæsonafslutningen og starten på julepausen med en stor gaveregn over tilskuerne, der kan vinde alt fra en måned i en sprit ny Opel til gavekort, rejser, mobiltelefoner og meget mere.

Der er små 100 gaver på højkant, og for at have en mulighed for at vinde, skal du bare møde op og være på lægterne, når der i pausen skydes bolde ud til publikum. Hver bold har et nummer, der svarer til en julegave, så det er bare om at følge med og fange én af de mange Select-bolde. FC Nordsjællands partnere har bidraget med masser af gode sager og gaveregnen havde ikke været mulig uden det stærke netværk af virksomheder, der støtter op om Nordsjællands fodboldflagskib. Se hovedpræmien her: OPEL VIDEO Gavelisten ser foreløbig ud som følger:

Partner:

Gaver:

Diadora

5 x gavekort

Select

3 x Super Brillant fodbolde m. autograffer

Opel

1 stk Opel Adam i en måned (SMS Konkurrence)

AL Bank

25 juletræer

Telenor

2 x Mobiltelefon

EasyCarCare

Bilvask (ind-og udvendig til dig og din nabo))

Birkerød Bio

25 biografbilletter

Toblerone

2 x XL chokolade

GN Netcom (Jabra)

2 x headsæt mm.

Stables

Lamper/Skåle/Tæppe/Rygsæk

Monberg Sørensen

Julekurv

F.Engel

Arbejdstøj

Danske Spil

3 x gavekort

Eva Solo

Gryde, Skraber, Pande

KinoVox

2 Radioer/2 sony headset

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du stadig gøre dette via billetter.fcn.dk. DMI lover godt nok blæsevejr, men i øjeblikket er der udsigt til at vinden aftager kraftigt til fredag aften, så der er ingen undskyldninger for ikke at skyde julen ind med Superliga-bold og gaveregn i Farum Park. Vi ses på fredag kl. 18:30.