Fremragende start for ‘Den Røde Tråd’

Kategorier

Fremragende start for ‘Den Røde Tråd’

Samtlige 1.000 armbånd er blevet solgt på under tre uger, og det sender 65.000 kroner til Nordsjællands Hospitals Børne- og Ungeafdeling.

FC Nordsjælland nyder godt af en stærk og stigende opbakning i regionen og det betyder meget for klubben, at være en aktiv del af nærmiljøet. En del af den indsats er formaliseret i det samarbejde, som efterhånden har eksisteret i 5 år med Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, som FCN besøger med spillere, yder kontant støtte til, og forsøger at bidrage til med gode oplevelser for alle. FC Nordsjælland har derfor forsøgt at samle det sociale arbejde under det som kaldes ‘Den Røde Tråd’. For at markere det arbejde og for at involvere alle klubbens fans, partnere og andre interessenter i indsatsen, blev armbåndet ”Den Røde Tråd” introduceret, det er blevet solgt til vores kampe og på nettet. Ved at bære det, gør man opmærksom på sin støtte, og hele overskuddet går til Hillerød Hospitals Børne- og Ungeafdeling. Der blev produceret 1.000 armbånd i håbet om at kunne overrække en stor og flot julegave til afdelingen, og opbakningen har været exceptionel fra fans og partnere. Allerede efter tre uger er samtlige armbånd solgt, og det har altså betydet at der kunne overrækkes en check på 65.000 kr. til det fantastiske arbejde der gøres for regionens børn og unge, der rammes af sygdom. Du kan i videoen ovenfor se mere fra besøget, hvor bestyrelsesformand Allan K. Pedersen og anfører Nicolai Stokholm besøgte børneafdelingen for at overrække checken.