FCN TV: November-listen

Kategorier


FCN TV var med da tilskuer nummer 100.000 kom ind i Farum Park i 2013 – foto: Rie Neuchs

FCN TV: November-listen

Hver måned bringer fcn.dk listen over mest sete – og mest oversete – klip på FCN TV. Denne gang handler det om november-listen, der byder på lidt af hvert fra månedsarkivet.

FCN TV bringer op i mod 60 web-tv klip om måneden; alt fra reaktioner, highlights, portrætter, Facebook-spørgsmål fra fans, Backstage fra hjemmekampe i Farum Park, sjove og skæve vinkler, partner-nyt, nyheder fra træningsbanen, optakter og nedtakter fra Superliga-kampe plus meget mere. Du finder FCN TV på fcntv.dk. Du kan således altid følge med i, hvad der sker i og omkring FC Nordsjælland, når vi bringer dig et indblik i det arbejde, der dagligt bliver lagt i klubben. Ud over toplisten vil vi, som noget helt nyt, give vores bud på månedens mest oversete klip, altså det klip som fortjener mange flere visninger, end det fik i første omgang. November måned bød på mange videoer på FCN TV, men det klip som i november måned lander på mest oversete klip er videoen, hvor norske Geir Jordet besøgte FC Nordsjælland for at fortælle om det materiale, som han har lavet på Norsk Toppfotballsenter, om bla. det mentale i fodboldspillet og hvad fodboldspilleren ser før, under og efter at have modtaget bolden. Geir Jordet var på besøg til FC Nordsjællands spillestilsmøde. Det kan du se nedenfor: November måned startede med lidt af en afklapsning, da FC Nordsjælland slet ikke fik spillet til at hænge sammen i Parken, og led et 4-0 nederlag, derefter er det kun gået fremad og pointene og spillet er vendt tilbage. Men det var også i november at FC Nordsjælland spillede sig til semifinalen i DBU Pokalen, da man slog Hobro IK med 3-1. Nordstrands saksespark og AC’s grineflip er igen med på top 5 listen, og de har begge lagt sig helt i top på listen over mest sete i november måned. Ind imellem Nordsaksen og AC har Joshua Johns sneget sig, hans hyldest til Nicolas Anelka er kommet ind som nummer to. Her nedenfor kan du se de fem meste sete klip fra november måned på FCN TV: 1. Morten Nordstrand amazing bicycle kick, 69.185 visninger – i alt: 85.900 visninger.
2. Joshua John celebrating like Anelka, 2.433 visninger – i alt: 2.504 visninger.
3. AC i fantastisk grineflip, 1.570 visninger – i alt: 92.685 visninger.
4. FCN Talentcenter i Frederikssund, 1.365 visninger – i alt: 1.406 visninger.
5. Highlights Hobro IK-FC Nordsjælland 1-3 (DBU Pokal), 1.257 visninger – i alt: 1.336 visninger