FCN møder FCK i pokalen

Kategorier


Søren Christensen var matchvinder med målet til 3-2, da FCN sidst vandt pokalfinalen i 2011.

FCN møder FCK i pokalen

Lodtrækningen gav FC Nordsjælland hjemmebane i den anden semifinalekamp mod FCK

Dagens lodtrækning til semifinalerne i DBU Pokalen gav følgende resultat: Vejle/Horsens-AGF/AaB
FCK-FCN  Det betyder, at første semifinalekamp skal spilles i Parken, mens FC Nordsjælland har hjemmebane til den afgørende returkamp. Semifinalerne er programsat til at blive spillet 26.-27. marts med returkamp 9.-10 april. Pokalfinalen spilles i Parken torsdag 15. maj kl. 19.00, aftenen før St. Bededag, så der er plads til en rigtig pokalfest. Forhåbentlig med FCN som deltager. FC Nordsjælland er dansk pokalmester i både 2010 og 2011, og i den periode satte tigrene også en enestående rekord med 17 pokalkampe i træk uden nederlag, inden det endelig gik galt i kvartfinalen året efter. De 17 kampe var en tangering af en gammel rekord, men dengang trådte topholdene tidligere ind i pokalturneringen, så to pokalsejre i træk og at nå kvartfinalen i den tredje har ingen andre præsteret.’ I denne sæson er FC Nordsjællands vej til semifinalerne gået over Næsby med en 2-0 sejr, og derefter 3-1 hjemme over FC Midtjylland, som FCN har mødt i pokalen i fem sæsoner i træk. I kvartfinalen vandt FCN 3-1 i Hobro over det suveræne tophold i næstbedste række. Kun to gange tidligere er FCN nået frem til semifinalerne i DBU Pokalen, og begge gange er tigrene gået hele vejen og løftet pokalen i Parken. 2014 kan blive året, hvor pokalen vender “hjem” til Farum Park.