FCN gav Randers en adventsgave med hjem

Kategorier


Ivan Runje gav FCN en drømmestart med sin scoring til 1-0 i det 4. minut.

FCN gav Randers en adventsgave med hjem

FC Nordsjælland var totalt dominerende  i den første halve time og burde have lukket kampen, men i stedet lykkedes det Randers at “stjæle” et point med hjem for uafgjort 1-1

Den første dag i december er også starten på en måneds gaveregn, men det var ikke med i planen, at Randers skulle have så stor en adventsgave med hjem fra Farum Park. FCN burde have lukket og slukket for alle forhåbninger om point for gæsterne i den første halve time, men et hav af chancer blev kun omsat til en enkelt scoring, og så lykkedes det jyderne stik mod spil og chancer at få udlignet i 1. halvlegs døende sekunder. Stillingen 1-1 holdt sig også hele 2. halvleg igennem, selv om FCN fortsat jagtede sejrsmålet og flere gange var særdeles tæt på. FCN styrede kampen men måtte arbejde hårdere for chancerne mod et mere og mere kompakt Randers-hold, der tydeligvis fandt julens glæde i det ene point. FCN fik ellers en drømmestart på kampen, da et massivt pres fra første minut først blev omsat i en skudchance for Kim Aabech og allerede i det 4. minut en scoring til 1-0 ved Ivan Runje på hovedstød efter perfekt indlæg fra  Mario Ticinovic. I de næste minutter fulgte FCN op med et sandt bombardement af kronjydernes mål. Joshua John og Patrick Mtiliga spillede sig smart igennem i venstre side, og på indlægget havde FCN tre afslutninger ved Anders “aC” Christiansen, dobbeltforsøg,  og Kim Aabech, før Randers fik bolden blokeret ud af feltet. Mario Ticinovic blev også fikst spillet fri af Kim Aabech, men desværre fik den altid energiske og pågående kroat drejet bolden over mål fra to meters afstand. Herefter begyndte tigrene at tabe lidt af pusten, og Randers fik lov at være med i spillet. Alligevel burde FCN have øget føringen tre minutter før pausen, da Mario Ticinovic spillede Joshua John helt blank på et indlæg tæt foran mål. Hollænderen kastede sig frem i bolden, men ramte den desværre så skævt, at den røg over mål. Dermed forsømte FCN at lukke kampen. og det udnyttede gæsterne til en udligning på en dødboldsituation i 1. halvlegs tillægstid, da Mads Agesen uhindret fik lov at heade i nettet til 1-1. FCN kom ud med fornyet gejst straks efter pausen, men det kneb mere med at omsætte spilovertaget i åbne målchancer. Det blev ved skud, som Randers-keeper Peter Friis forholdsvis let kunne afværge. Han var dog chanceløs, da Anders “AC” Christiansen trykkede af i det 62. minut med et pragtskud, men desværre ramte bolden den bagerste stolpe og gik i spil igen. Joshua John og Patrick Mtiliga udfordrede meget flittigt på venstrekanten, og det samme gjorde Mario Ticinovic og Jens Stryger Larsen i højre side, men Randers fik lukket af for det meste, så indlæggene aldrig blev til helt åbne målchancer. Stille sivede luften ud af FCN-offensiven, og Randers kunne tage sin adventsgave med hjem. Det var tydeligt efter sidste fløjt, at 1-1 for Randers var en halv sejr, mens det for tigrene føltes som to tabte point.

Superligaen, 17. runde, 1. december

FCN-Randers 1-1 (1-1)
Mål:
4. minut: 1-0 Ivan Runje, assist Mario Ticinovic
45. minut: 1-1 Mads Agesen
Tilskuere: 3.627 tilskuere
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Advarsler: Ivan Runje og Nicolai Stokholm, FCN, samt Johnny Thomsen og Nicolai Poulsen, Randers.
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
35 Martin Hansen
5 Anders “AC” Christiansen
7 Nicolai Stokholm
8 Patrick Mtiliga
9 Kim Aabech  (ind i 59. minut 11 Morten Nordstrand)
10 Martin Vingaard (ind i 51. minut 6 Lasse Petry)
12 Joshua John
15 Jens Stryger Larsen
21 Ivan Runje 
23 Mario Ticinovic
27 Pascal Gregor (ind i 32, minut 29 Andreas Maxsø)
På bænken uden at komme ind:
28 David Jensen
33 Hakan Redzep
36 Kristian Lindberg
37 Oliver Thychosen

Kampens detalje:

Målscorer ivan Runje kom til flere afslutninger efter sin scoring i det fjerde minut, og det gav ham så meget tro på egne målevner, at han midt i 2. halvleg forsøgte sig med et akrobatisk saksespark. Bare ikke helt med præcision nok.

Kampens statistik:

Det var 22. Superligakamp i træk, FCN scorede hjemme i Farum Park. Og skudstatistikken var atter klart i favør af tigrene med 22 afslutninger til FCN mod kun 5 til Randers.