‘De gamle’ vandt sidste træning i 2013

Kategorier

‘De gamle’ vandt sidste træning i 2013

FC Nordsjælland spillede fredag sidste kamp i Superligaen i dette efterår, og mandag var stod den på sidste træning i 2013.

Superligaen blev afsluttet med en 2-0 sejr over OB, og spillerne kan nu se frem til en lille måneds ferie, men inden spillerne blev sendt hjem på ferie, skulle mandagens sidste træning løbe af stablen, og den stod i konkurrencens tegn. Ung mod gammel, og taberne skulle servere til den efterfølgende frokost, og selvfølgelig sørge for komplimenter til det vindende hold. Det var close, og det hele sluttede i golden goal, hvor Kim Aabech sikrede de gamle sejren. Du kan i videoen ovenfor se hvordan det gik for sig. FC Nordsjælland-truppen er tilbage igen den 6.januar, hvor træningen genoptages. Men selvom den står på ferie, så har spillerne fået træningsprogrammer med hjem. Den historie kan du høre i morgen, når den fysiske træner Mathias Zangenberg fortæller lidt om de træningsprogrammer, som spillerne skal sørge for at leve op til. Selvom truppen er gået på juleferie er det ikke slut med nyheder fra FC Nordsjælland. Der vil henover hele julen være nye historier at finde på fcn.dk, FCN TV, Twitter, Facebook og FC News. Så husk at følge med på alle FCN’s nyhedskanaler.