AKP: Uændret målsætning – vi kigger op

Kategorier


Der skal scores endnu flere mål i foråret – foto: boesenfoto.dk

AKP: Uændret målsætning – vi kigger op

Efteråret er gået nogenlunde som forventet. I transfervinduet er vi forberedt til en styrkelse af truppen hvis den rigtige mulighed viser sig, og til foråret skulle vi gerne kæmpe om deltagelse i de europæiske turneringer. Sådan kan bestyrelsesformand og fungerende sportsdirektør Allan K. Pedersens ord sammenfattes.

– Efter et par transfervinduer med hektisk aktivitet, jeg ikke vil råde nogen til at forsøge sig med, var vi helt på det rene med, at der ville gå tid, før vi helt kunne genkende vores spil. – Vi fik mildest talt ikke en god start, men det var ikke en overraskelse for os eller folk, der har fulgt med i vores udmeldinger. Vi vidste, at vi ville få et efterår med en hakkende start med mange nye spillere, der skulle vænne sig til systemet. Vi havde samtidig forventning om, at vi skulle spille os ind i turneringen med bedre resultater fra midt i efteråret, og skal vi rose os selv, må vi sige at vi ramte den del meget nøjagtigt. – Vi havde nok forventet at tage flere point i de kampe, der lå og vippede, og vi havde håbet at overraske og tage nogle flere point. Det skete ikke i starten, men i den sidste del af efteråret, hvor vi både kvalificerede os til pokalturneringens semifinaler og høstede mange point, fik vi bekræftet vores strategi. – De næste transfervinduer vil være noget mindre begivenhedsrige. Vi kigger altid mindst to transfervinduer frem, og i det første vindue handler det om, at vi vil styrke truppen på én eller to nøglepositioner, hvis de rette muligheder viser sig. Samtidig vil vi have fokus på, at sikre nogle af de unge mere spilletid – her eller i andre klubber. – Vi har været ude i god tid og forlænget med de næste i rækken af talenter, vi forventer os meget af: Emiliano Marcondes, Lasse Petry og Pascal Gregor. Samtidig har vi netop forlænget med Johannes Ritter, der deler topscorertitlen på vores U19-hold med Mikkel Jensen, som vi skrev med i foråret. Det er altid en ekstra glæde for os, når spillere fra egne ungdomsrækker gør det så godt, at vi kan skrive med dem for længere tid, så jeg er rigtig glad for de kontrakter, vi har fået lavet.   Europa stadig målet – Vores overordnede målsætning er fortsat, at kvalificere os til europæisk fodbold mindst 3 af 4 sæsoner. Det er der ikke ændret på i år, hvor vi i foråret vil arbejde på at bygge på spillet og resultaterne og jagte europæisk fodbold. Vi har respekt for stregen og de hold, der lige nu er under os, men vi kigger op i tabellen. – Det har vi kvalitet til og det har været målsætningen fra start. Vi har hele tiden vidst, og meldt ud, at vi ville skulle spille os ind i turneringen, og det er vi lykkes med. Nu er opgaven at fortsætte den positive udvikling og skabe de resultater, vi altid har ambitioner om i FC Nordsjælland. – Samtidig har vi kvalificeret os til semifinalerne i pokalturneringen, hvor vi har stærke traditioner, og isoleret set går vi naturligvis efter at vinde vores tredje pokaltitel. – Det bliver under alle omstændigheder et spændende forår, hvor vi går offensivt til værks, runder Allan K. Pedersen af. Træningsmæssigt indleder FC Nordsjælland forberedelserne til forårssæsonen allerede mandag d. 6. januar 2014. Første officielle dag på træningsbanerne er tirsdag d. 7. januar.