Vind en træning med FCN’s Superligaspillere

Kategorier

x

Vind en træning med FCN’s Superligaspillere

Alle FSN medllemmer til kampen FCN-Randers søndag 1. december kl. 14 har chancen for at vinde en helt speciel træningsdag for sit hold

Med dit FSN-ungdomskort kan du være den heldige og vinde en træning til dit hold med nogle af FC Nordsjællands Superliga-spillere som trænere. Det eneste, du skal gøre, er, at aktivere dit kort til Superliga-kampen mod Randers FC søndag den 1. december kl. 14 og naturligvis møde op i Farum Park på dagen. Jo flere fra dit hold, der deltager, jo større er chancen for at det bliver Jer, der vinder en træning med superligaspillerne. På kampdagen trækkes der også lod om 1 stk. rejsegavekort på 3000,- til Folkeferie.dk – Fodbold  Samarbejde Nordsjællands officielle partner. Se de mange muligheder ved at KLIKKE HER FCN har også et godt tilbud til alle medlemsklubber i Fodbold Samarbejde Nordsjælland til begge FC Nordsjællands kampe hjemme i Farum Park i december. Lav en juletur for dit hold til FCN-Randers søndag 1. december kl. 14 eller til FCN-OB fredag 6. december kl. 18.30. Det er et rigtig godt tilbud: LÆS HER