Værd at vide før dagens pokalkamp i Hobro

Kategorier


Der er næppe mange FCN-fans, der kan komme til Hobro i aften kl. 21, men det er muligt at følge den spændende pokalkvartfinale direkte på TV3 Sport 1. (Foto: Rie Neuchs)

Værd at vide før dagens pokalkamp i Hobro

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 21.00 pokalkvartfinale i Hobro, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …Hobro IK debuterede som divisionshold i 2. division vest i 2005, og i 2010 fortsatte turen op i 1. division. Hobro sluttede i sidste sæson som nr. 9 i 1. division. …hjemmebanen DS Arena er som er fort for Hobro IF, der har vundet samtlige otte ligakampe foran eget publikum i denne sæson med en samlet målscore på 21-7. Senest blev Lyngby besejret 3-0, og Silkeborg har tabt 0-5 på DS Arena, hvor tilskuertallet i denne sæson er tredoblet. …Hobro er nået til kvartfinalen i DBU Pokalen med fire sejre og en samlet målscore på 12-0. Hobros pokalresultater er:
1. runde: Skagen-Hobro 0-4
2. runde: Kolding B-Hobro 0-5
3. runde: Nykøbing FC-Hobro 0-2
4. runde: Hobro-Fredericia 1-0 …sportschef hos Hobro IF, Jens Hammer Sørensen, spillede fodbold sammen med FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand i Randers, før karrieren tog hver sin retning. De har også haft mange interne dyster på tennisbanen. …træneren for Hobro IF hedder Jonas Dal Andersen, og han var i første omgang hentet til klubben på lejebasis fra FC Midtjylland, hvor han tidligere har været assistenttræner. Hobro har nu sikret sig Jonas Dal som træner på en fast kontrakt i to år mere. …de øvrige tre kvartfinaler først spilles i starten af december efter følgende program:
Onsdag 4. december: Lyngby-FCK
Torsdag 5. december: Horsens-Vejle og AGF-AaB …semifinalerne er programsat til 26.-27. marts med returkamp 9.-10. april. Der er lodtrækning til semifinalerne torsdag 12. december. Pokalfinalen spilles i Parken torsdag 15. maj kl. 19.00, aftenen før St. Bededag.