Værd at vide før aftenens kamp i Aalborg

Kategorier


Kasper Hjulmand har som cheftræner for FCN endnu aldrig tabt til Kent Nielsen og AaB. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før aftenens kamp i Aalborg

FC Nordsjælland spiller i aften kl. 19.00 Superligakamp ude mod AaB, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …AaB er ubesejret på hjemmebane i denne sæson og kan se tilbage på 12 hjemmekampe i træk uden nederlag. Sidst AaB tabte foran eget publikum var faktisk, da FCN gæstede Aalborg den 4. april. Her vandt FC Nordsjælland 1-0 på et selvmål af Thomas Augustiniussen. …FCN har en fin statistik fra besøgene i Aalborg, hvor der er belvet til 8 sejre til hver klub, mens 5 af de 21 interne møder er endt uafgjort. Det er således én af de bedste udebaner for tigrene rent statistisk. ..især i de seneste sæsoner har FCN været stærk på Nordjyske Arena. Det er således over tre år siden, at FCN har tabt en kamp på det stadion. Sidste FCN-nederlag i Aalborg var den 24. oktober 2010. Siden har FCN vundet tre af de fire udekampe mod AaB og spillet en enkelt uafgjort. Og siden har FCN i det hele taget ikke tabt til AaB, da FCN siden da også har tre sejre og én uafgjort kamp mod AaB i Farum Park. …begge hold har en spiller i karantæne til aftenens kamp. AaB må undvære Rasmus Würtz, mens FCN har Jens Stryger Larsen i straffeboksen. …dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen i aften dømmer sin 12. Superligakamp i denne sæson, hvor han dog kun har dømt én kamp tidligere med FC Nordsjælland. Det var hjemmekampen mod Randers, som FCN vandt 1-0. …Nicolai Stokholm i aften kan spille sin Superligakamp nr. 356 og dermed blive den spiller med 3. flest Superligakampe gennem alle tider. De 131 af kampene er med tigeren på brystet, mens de øvrige er fra Stokholms tid i AB og OB. …Kent Nielsen blev træner i AaB 11. oktober 2010, da han afløste Magnus Pehrsson på posten, og kun 13 dage efter sin tiltræden i Aalborg fik Kent Nielsen således sin hidtil eneste sejr over FCN.