Truppen til kampen mod Randers FC

Kategorier

Truppen til kampen mod Randers FC

Næstsidste kamp i efteråret spilles søndag i Farum Park kl.14.00 når Randers FC kommer på besøg.

Holdet trænede lørdag formiddag sidste gang inden opgøret, og trænerteamet har udtaget 20 spillere til kampen. Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til at skulle slutte sæsonen af med to kampe i Farum Park. – Vi har det godt i Farum Park, og ser virkelig frem til igen at skulle spille foran vores publikum. Det bliver en spændende kamp, hvor Randers vil have fokus på omstillingerne, hvilket de er rigtigt gode til. Vi skal sørge for at være gode på bolden og være opmærksomme på deres omstillinger, men vi har været inde i en god periode og spiller vi op til vores bedste, så bliver det mere end svært for Randers, siger cheftræneren. – De to næste kampe er lidt med til at definere vores efterår, hvis vi vinder de næste to, så har vi haft en bumpy start, men sluttet fantastisk og alt vil være åbent til foråret. Hvis vi taber dem, ser det selvfølgelig anderledes hårdt ud for foråret. Så det er vigtigt, at vi slutter godt af, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan høre mere fra Kasper Hjulmand i videoen ovenfor. Til søndagens trup er Jens Stryger Larsen tilbage efter karantæne, og Oliver Thychosen er spilleklar efter sin skade. Sidste uges debutant Hakan Redzep har fået genvalg til 20-mandstruppen. Udenfor, og i færd med genoptræning, sidder Uffe Bech, Andreas Laudrup, Kasper Lorentzen og Søren Christensen Truppen til kampen i Farum Park mod Randers FC, søndag den 1.december kl.14.00: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
33. Hakan Redzep
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen