Truppen mod SønderjyskE

Kategorier

Truppen mod SønderjyskE

Trænerteamet har udtaget den trup som skal forsøge at hente tre point i den vigtige kamp mod SønderjyskE i Farum Park.

FC Nordsjælland og SønderjyskE befinder sig begge under stregen i Superligaen, og selvom tre point kan gøre en placeringsmæssig forskel for FCN, så halter SønderjyskE lidt mere efter på point-fronten. En situation som holdet fra Haderslev før har befundet sig i, og som klubben før har håndteret ved at slå hårdt tilbage. – Hvor mange gange har vi ikke set dem i denne her situation i løbet af de sidste par sæsoner, og hvor mange gange, har vi ikke set dem lave reaktionen på det. Hver eneste gang de har haft kniven på struben er de kommet tilbage, og det kan man kun have respekt for. – Omvendt er vi i en fin periode, jeg kan se forbedringer på træningsbanen og i kampene. Humøret er højt og der er stor energi, og vi glæder os helt vildt til kampen foran vores hjemmepublikum. Vi er stærke i Farum Park, og det skal vi være igen i morgen, fortæller Kasper Hjulmand. Der er kickoff kl.17.00 i Farum Park, og hvis ikke du har fået købt din billet til kampen, kan du gøre det HER. Truppen til kampen i Farum Park lørdag kl.17.00 mod SønderjyskE: 28. David Jensen
32. Jannich Storch
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5. Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
11. Morten Nordstrand
12. Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg