Slutspurt i Farum Park med julefrokost og adventsbold

Kategorier

Slutspurt i Farum Park med julefrokost og adventsbold

To kampe tilbage. To kæmpe vigtige opgør. To gange Farum Park. Det er virkelig nu, det gælder for FC Nordsjælland, der med kun fem point til tredjepladsen og en flot formkurve, kan sikre sig et godt udgangspunkt til forårets finalekampe.

Randers FC er modstanderen, når den første af de to slut-kampe spilles søndag kl. 14. Der er med andre ord tid til familiehygge om adventsbordet inden kampen, og familietid både eftermiddag og aften. FCN Baren åbner allerede kl. 12, så har du ikke spist hjemmefra eller har du lyst til at planlægge en hyggelig advents/julefrokost inden kampen, kan du allerede nu sikre dig plads. Der er både sild, ribbensteg, lun leverpostej, ris a la mande og mandelgave, ligesom der selvfølgelig vil være den helt rigtige FCN-stemning op til den vigtige kamp. Læs mere om julefrokosten HER – og husk at bestille i forvejen, så vi kan få plads til alle. Portene og boderne åbner kl. 13 og holdet går på banen til fælles velkomst og præsentation kl. 13:20. Køb og print dine billetter HER og husk også at sikre dig plads til årets sidste kamp, fredag d. 6. december mod OB, hvor vi skruer helt op for julestemningen med gaveregn og masser af indslag for de yngste og de lidt ældre.