Sejr til både U/19 og U/17

Kategorier

Sejr til både U/19 og U/17

Begge FC Nordsjællands Ligahold vandt lørdag med 2-0 over OB hjemme i Farum Park. Se alle målene samt scoringer fra nogle af de tigligere kampe på denne video

U/19 Liga: FCN-OB 2-0 (0-0) FC Nordsjællands U/19 fastholdt sin position i toppen af ligaen med en hjemmesejr på 2-0 over OB lørdag. Efter en målløs 1. halvleg, hvor FCN havde mange målchancer, fik tigrene hul på bylden kort inde i 2. halvleg ved Johannes Ritter, der også nettede til 2-0 lidt senere. FCN startede kampen som lyn og torden og skabte en hav af målchancer i de første tyve minutter, men OB-keeperen stod stærkt og afværgede det hele. Herefter kom fynboerne bedre med i kampen og var tæt på et føringsmål, da de fik et indirekte frispark for opsamling af en tilbagelægning, men skuddet prellede af på overliggeren. Målmand Oliver Weber reddede et par andre prekære situationer. Der var kun spillet syv minutter af 2. halvleg, da det endelig lykkedes for FCN at score. Johannes Ritter scorede på oplæg fra Mikkel Jensen. Og lidt senere blev det så 2-0, igen ved Johannes Ritter, der let kunne score på en stikning fra Emiliano, efter at Mathias Hebo havde brudt i OB-angreb. Med 2-0 som ballast styrede FC Nordsjælland sejren sikkert hjem. OB forsøgte naturligvis at lægge et tryk på til sidst, men alt blev afvist fint af FCN-forsvaret. FCN U/19 skal til Randers på lørdag for at forsvare toppositionen. U/17 Liga: FCN-OB 2-0 (1-0) FC Nordsjællands U/17 hold fik mod OB sin anden 2-0 sejr i træk i Ligaen og rykker lidt frem i tabellen nu med tre kampe i træk som ubesejret. Sejren over OB blev grundlagt på et rigtigt flot mål midt i 1. halvleg, og føringen blev øget til slutfacit et lille kvarter inde i 2. halvleg. Det startede som en meget lige kamp i Farum Park, men efterhånden blev tigrene bedre og bedre til at bryde OB ned, og målet til 1-0 i det 20. minut var et resultat af en hel stribe præcise første gangs afleveringer. Mikkel Mouritz scorede på oplæg fra Martin Frese. FCN var tæt på endnu en scoring i 1. halvleg, men Erik Berthelsens hovedstød ramte stolpen, og hjemmeholdet måtte kæmpe videre for 2-0 målet, der kom i det 53. minut. Igen med Mikkel Mouritz som målscorer og Alexander Pedersen som assist. Derefter havde FCN godt styr på kampen, men da Alexander Pedersen ti minutter før tid fik rødt kort, blev de sidste minutter lidt mere hektiske, men på god fight og vilje til at arbejde hårdt for holdet, blev fynboerne holdt fra de store chancer. FCN U/17 spiller ligesom U/19 i Randers på lørdag.