Reserverne spiller, i dag, tirsdag mod Brøndby

Kategorier


Gundelach, Redzep og Marcondes efter at have scoret et mål hver i en reserveholdskamp i foråret – foto: fcn.dk

Reserverne spiller, i dag, tirsdag mod Brøndby

Sidste kamp i efterårets reserveholdsturnering spilles tirsdag i Farum Park, hvor FC Nordsjælland får besøg af Brøndby IF.

FC Nordsjælland har sikret sig 2.pladsen i rækken og er dermed videre til forårets ’vinder’-pulje, der dog et lille men, for skulle FCN gå hen og tabe med otte mål, så vil FC Vestsjælland stå med en bedre målscore. Vinder FC Nordsjælland opgøret, kan de stå som vinder af efterårets pulje 1 foran FC København. Sidste gang FCN og BIF spillede mod hinanden i reserveholdsligaen blev den 2-2 i Brøndby, men denne gang går det altså løs i Farum Park kl.13.00. Kristian Lindberg og Ivan Runje scorede målene i den kamp for FC Nordsjælland. Reserveholdsturneringens topscorer er stadig Hakan Redzep med fem mål, og lige efter kommer Lindberg med tre mål. Hvis ikke du har mulighed for at komme i Farum Park og se kampen, så kan du følge den på Kanal Sport som sender kampen fra kl.13.00 af. Til tirsdagens kamp ser truppen ud som følgende:

David Jensen
Jannich Storch
Nicklas Mouritsen (U/19)
Mads Mini Pedersen (U/19)
Mikkel Luimes (U/19)
Mathias Hebo (U/19)
Johannes Ritter (U/19)
Andreas Maxsø 
Ivan Runje
Hakan Redzep
Kamal Issah
Bassel Jradi
Kristian Lindberg
Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
Nichlas Rohde
Nicolai Johannessen
Souheib Dhaflaoui (U/19)