Reserverne spillede 2-2 i Brøndby

Kategorier

Reserverne spillede 2-2 i Brøndby

FC Nordsjællands reservehold var næsten helt nede i posen, men med to scoringer inden for det sidste kvarter fik FCN hentede en uafgjort med hjem til Farum.

Morten Nordstrand og Ivan Runje var begge tilbage efter deres skader, og de var begge med i startopstillingen, men det var en helt anden FCN’er der leverede den bedste præstation i 1.halvleg. David Jensen sørgede for at holde FCN inde i kampen med et par fine redninger. Målmanden kunne dog ikke gøre noget ved det straffespark, som Brøndby omsatte midt i 1.halvleg. Det var dog et straffespark som hovedparten af de fremmødte tilskuere og spillere ikke helt forstod, lige lidt hjalp det dog, for Dario Dumic scorede sikkert til 1-0. 2-0 var også pause stillingen, og i 2.halvleg scorede Brøndbys Andrew Hjulsager på et langskud. Nede med 2-0 fik FCN dog bedre fat i spillet, og med 15 minutter tilbage af kampen fik Kristian Lindberg reduceret efter et frispark fra højre side, som han fint tæmmede og sparkede i mål. Med syv minutter tilbage af kampen blev Kristian Lindberg nedlagt i feltet og Ivan Runje scorede sikkert på det efterfølgende straffespark og kampen sluttede dermed 2-2. FC Nordsjælland kunne glæde sig over at komme tilbage i en kamp, hvor spillet ikke fungerede. Derudover var Morten Nordstrand, Ivan Runje og Oguzhan ’OG’ Aynaoglu tilbage i kamp. Det uafgjorte resultat betyder at FCN nu skal vinde de sidste to kampe af efterårets reserveholdspulje for at gå videre som nummer to i puljen. Du kan høre First Team Coach Flemming Pedersen fortælle om kampen HER.
Ivan Runje scorede til 2-2 på straffespark – foto: boesenfoto.dk