Reserverne møder Brøndby tirsdag

Kategorier


Ivan Runje er igen klar efter sin skade – foto: Boesenfoto.dk

Reserverne møder Brøndby tirsdag

Efter næsten en måneds pause i reserveholdsturneringen skal FC Nordsjælland igen i aktion.

Det sker i morgen, tirsdag, når FCN skal spille i Brøndby kl.14.00. FC Nordsjælland er placeret på tredje pladsen i pulje 1, og kan stadig nå at hente FC Vestsjælland på 2.pladsen. Det er de to bedste i hver puljen som kommer videre til forårets ’vinder’ pulje. FC Nordsjælland har spillet fem kampe med 3 sejre og to nederlag til følge. Brøndby har samme antal kampe, men fire point færre end FCN. Til morgendagens opgør er Morten Nordstrand, Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu og Ivan Runje med efter at have siddet ude med en skade. Nichlas Rohde kan også få et ’comeback’ for FCN, han har været udlejet til islandske Breidablik, men er nu tilbage i FC Nordsjælland. Rohde må dog ikke deltage i Superligaen, da han ikke er spilleberettiget i den bedste række. Truppen til opgøret på udebane mod Brøndby IF kl.14.00: David Jensen
Jannich Storch
Ivan Runje
Andreas Maxsø
Nicolai Johannessen
Nicklas Mouritsen (U/19)
Mikkel Luimes (U/19)
Hakan Redzep
Kamal Issah
Emiliano Marcondes
Bassel Jradi
Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu
Nichlas Rohde
Kristian Lindberg
Morten Nordstand
Rasmus Johansson (U/19)
Mikkel Song (U/19)