Programmet til Randers-kampen

Kategorier

Programmet til Randers-kampen

Søndag d. 1. december kl. 14:00 står den på adventsbold og kamp om livsvigtige point i Superligaen, når Randers FC besøger landets sværeste hjemmebane.

Sølv- og bronzevindere sidste sæson mødes i det, der i denne sæson er en kamp mellem nummer 9 og 10 i Superligaen. Begge hold har 19 point og kan med en sejr rykke helt op i øverste halvdel af Superligaen – i tæt jagt på de øverste placeringer! Der er igen lagt op til pænt besøg i Farum Park, så vil du sikre dig de bedst mulige pladser, er det som altid en god idé at købe billet hjemmefra. Så sparer du også 20 kr. pr. billet, da priserne på dagen er 145,-/70,- mod kun 125,-/50,- via billetter.fcn.dk. Programmet for dagen: 12:00:
FCN Baren åbner. Har du ikke spist hjemmefra eller har du lyst til at planlægge en hyggelig advents/julefrokost inden kampen, kan du allerede nu sikre dig plads. Der er både sild, ribbensteg, lun leverpostej, ris a la mande og mandelgave, ligesom der selvfølgelig vil være den helt rigtige FCN-stemning op til den vigtige kamp. KØB DIN JULEFROKOST HER 13:00:
Farum Park og boderne åbner. Husk, du kan købe rabatkuponer til de mest populære produkter i boderne i FCN Shoppen. Se mere HER Det nye ”Den Røde Tråd” armbånd sælges i FCN Shoppen og hos mobilsælgere.Hjælp os med at gøre en forskel! Læs om projektet HER Der sælges juletræer til speciel FCN-pris foran FCN Shoppen!   13:20:
Spillerne går på banen til fælles præsentation 13:50:
Æresrunde for FSN-klubberne Hørsholm UI, Birkerød, Humlebæk og FA2000. 14:00:
Kick off FC Nordsjælland – Randers FC Efter kamp:
HUSK AUTOGRAFZONEN MELLEM TRIBUNE A OG D! Køb og print dine billetter HER og husk også at sikre dig plads til årets sidste kamp, fredag d. 6. december mod OB, hvor vi skruer helt op for julestemningen med gaveregn og masser af indslag for de yngste og de lidt ældre.