Pokalfodbold til aftenkaffen

Kategorier


FCN sikrede kvartfinalepladsen i DBU Pokalen med en 3-1 sejr over FCM. (Foto: Boesenfoto.dk)

Pokalfodbold til aftenkaffen

FC Nordsjællands kvartfinalekamp ude mod Hobro spilles på mandag 18. november kl. 21.00

Der har været mange problemer med placeringen af FC Nordsjællands kvartfinale i DBU Pokalen ude mod Hobro, det suveræne tophold i næstbedste række. Nu er kampen endeligt fastsat til at blive spillet i Hobro på mandag 18. november kl. 21.00. Oprindeligt var planen, at alle kvartfinalerne skulle spilles som midtugekampe i den første uge af december, men da FCN spiller både søndag 1. december hjemme mod Randers og igen allerede fredag 6. december igen i Farum Park mod OB, var den spilletermin ikke mulig. Da Hobro har et presset program på andre tidspunkter på grund af udsatte kampe i 1. division, fandt DBU og de øvrige involverede parter kun muligheden for at få kampen afviklet inden vinmterferien ved at rykke den frem til på mandag, og af hensyn til TV3 Sport 1, der viser kampen, bliver spilletidspunktet altså kl. 21.00. Der er således pokalfodbold til aftenkaffen på mandag, når FCN og Hobro kæmper om en plads i forårets semifinaler i DBU Pokalen. De øvrige tre semifinalister findes efter følgende spilleplan: Onsdag 4. dec. 18.00: Lyngby-FCK
Torsdag 5. dec. 18.00: Horsens-Vejle
Torsdag 5. dec. 20.15: AGF-AaB Semifinalerne spilles som ude- og hjemmekampe og er programsat til 26./27. marts og 9./10. april, mens finalen spilles i Parken torsdag 15. maj kl. 19.00, dagen før St. Bededag.