Overbevisende sejr til reserverne

Kategorier


Kristian Lindberg lavede de to første mål i FC Nordsjællands 3-0 sejr. (Foto: Boesenfoto.dk)

Overbevisende sejr til reserverne

FC Nordsjælland vandt 3-0 hjemme i Farum Park over FC Vestsjælland i Reserveholdsturneringen

FCN-reserverne leverede en overbevisende indsats i Farum Park mod FC Vestsjælland og vandt kampen i Reserveholdsturneringen så sikkert som 3-0. Dermed er FCN også næsten helt sikker på at blive  mindst nr. to i gruppen og kan endda snuppe førstepladsen fra FCK med en sejr i turneringens sidste kamp hjemme mod Brøndby om en uge. Det unge FCN-mandskab spillede med stor omtanke og sammenhæng mellem kæderne, og at holdene kunne gå til pause uden scoringer, skulle gæsterne fra Slagelse være klart mest tilfredse med. Både Lasse Petry, Kristian Lindberg og Emiliano Marcondes havde helt oplagte målchancer, der blev brændt. Men hele holdet virkede velorganiseret og kunne derfor også fortsætte det tålmodige og boldsikre spil, der skabte de åbne muligheder. Lasse Petry og Hakan Redzep styrede opspillet fra midtbanen og efter en lille time, fik FCN hul på bylden, da Kristian Lindberg helt fritspillet scorede med et hårdt fladt skud til 1-0. Kristian Lindberg øgede også til 2-0 ti minutter senere, da han udnyttede riposten efter et kikset forsøg fra Andras Maxsø ved et hjørnespark. Nichlas Rohde kom på banen lidt efter, og ti minutter før tid satte Rohde trumf på med en iskold scoring til 3-0. Både Hakan Redzep og Bassel Jradi havde åbne muligheder for yderligere scoring, mens FCN-forsvaret med Andreas Maxsø og Ivan Runje centralt afviste næsten alt fra FC Vestsjællands side. Træner Peter Feher havde god grund til at være tilfreds med indsatsen: – Vi havde godt styr på kampen hele vejen igennem. Vi fik mulighederne i 1. halvleg, men viste først effektiviteten efter pausen, hvor vi omstillede os fint, da de skiftede system. – Det var en vigtig sejr og stort cadeau til drengene. De lod sig aldrig mase eller stresse, og den ro og tålmodighed, de viste i spillet, blev heldigvis belønnet. Det var en positiv indsats og en god kamp, siger Peter Feher. Reserveholdsliga: FCN-FC Vestsjælland 3-0 (0-0)
Mål:
59. minut 1-0 Kristian Lindberg
69. minut 2-0 Kristian Lindberg
81. minut 3-0 Nichlas Rohde
FC Nordsjællands startopstilling og udskiftninger:
Jannich Storch
Mikkel Luimes, Andreas Maxsø, Ivan Runje, Mads “Mini” Pedersen (65 Nicklas Mouritsen)
Lasse Petry (72 Mathias Hebo), Hakan Redzep, Emiliano Marcondes (62 Nichlas Rohde)
Kristian Lindberg (72 Mikkel Jensen), Bassel Jradi, Oguzhan “OG” Aynaoglu (60 Kamal Issah)