Nordstrands saksespark kan blive årets mål

Kategorier


FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand er blandt de nominerede som Årets Træner ved aftenens Dansk Fodbold Award 2013.

Nordstrands saksespark kan blive årets mål

Kasper Hjulmand er blandt de nominerede som Årets Træner ved Dansk Fodbold Award 2013, der vises direkte på TV2 kl. 20.50 i aften

Dansk fodbolds store årlige gallashow afvikles i aften i Cirkusbygningen. Her er en række af dansk fodbolds profiler samlet for at uddele priser i mange forskellige kategorier. FC Nordsjælland er direkte repræsenteret i to af nomineringerne og indirekte i en tredje. Således er Morten Nordstrands fantastiske saksesparksscoring til 2-2 mod FCK i fjerde spillerunde af denne sæson naturligvis med i kampen om at blive Årets Mål, der findes ved afstemning på tv2.dk I kategorien som Årets Træner er Kasper Hjulmand nomineret sammen med Jess Thorup, Ove Christensen og Ariel Jacobs. Og indirekte er FCN også med i nomineringen af årets Superligaspiller. Her er Jores Okore, som FCN solgte til Aston Villa i sommerens trensfervindue, nomineret sammen med Martin Braithwaite, Andreas Cornelius og Peter Ankersen, hvoraf kun sidstnævnte fortsat spiller i Superligaen. Det store award-show har Peter Schmeichel som vært, og de mange prisudelinger afrunder med afsløringen af endnu et medlem til fodboldens Hall of Fame. Læs meget mere om Dansk Fodbold Award og se alle de nominerede: KLIK HER