Nordstrand: Vi skal vinde over SønderjyskE

Kategorier


Morten Nordstrand højt til vejrs i et hovedstødsforsøg. (Foto: Boesenfoto.dk)

Nordstrand: Vi skal vinde over SønderjyskE

Morten Nordstrand er kampklar igen efter en skadespause og håber at kunne hjælpe holdet med scoringer i de sidste kampe inden vinterpausen

– Jeg er kampklar igen, og selv om jeg naturligvis ikke kan være helt i topform efter skadespausen, håber jeg at kunne hjælpe holdet, hvis der er brug for mig. Det er så vigtigt, at vi vinder kampen mod SønderjyskE.. Sådan siger Morten Nordstrand inden lørdagens kamp i Farum Park kl. 17, hvor en sejr kan bringe FC Nordsjælland over nedrykningsstregen for første gang i flere uger. Og det vil psykologisk være ekstra vigtigt, da der efter 15. spillerunde er pause i programmet på grund af landskampe, inden de sidste tre runder før vinterpausen. Morten Nordstrand scorer ofte mål i stimer, og han var netop i gang med én af sine flotte serier, da han blev ramt af den seneste skade. Nu håber han lige at kunne nå en ny målstime i efterårets sidste kampe: – Som angriber har man brug for selvtillid, og den får man jo, når man scorer. Det er også vigtigt at spille mange kampe i træk for at være helt i topform, så man kan tage de rigtige løb. Man tager mange løb forgæves og skal have kræfter til at fortsætte, til den helt rigtige timing er der, og så skal man være skarp. – Derfor scorer jeg også ofte mål i stimer, fordi der er overskud til de mange løb, når det hele ruller og formen er der. Jeg synes, at hele holdet har haft en rigtig god periode, når vi ser bort fra den seneste kamp. Alle kan tabe i Parken, men den her kamp bliver forhåbentlig mere på vores præmisser, siger FCN-angriberen, der fik 45 kampminutter i benene tirsdag i reserveholdskampen mod Brøndby. Morten Nordstrand er på vej til at blive FC Nordsjællands ”all time topscorer” med sine nu i alt 32 mål med tigeren på brystet, heraf de 30 scoret i de 70 Superligakampe, ”Nord” har spillet for FCN. Når der endnu er lidt vej til den titel, skyldes det til dels Morten Nordstrands skadespauser. Den seneste målstime havde han fra midten af august og 14 dage frem, hvor han nettede tre gange i Superligaen og scorede FC Nordsjællands enlige mål mod Elfsborg i Europa League kvalifikationen. Siden fik han desværre lidt problemer med fysikken, og han har sidst spillet i Superligaen i 8. runde, hvor han udgik midt i 2. halvleg af udekampen mod FCM. I øvrigt netop den kamp, hvor Joshua John fik comeback for FCN. Det succesrige makkerpar fra sidste sæson, hvor John scorede 10 mål og Nordstrand 7 mål i Superligaen, har således kun haft en time på banen sammen i denne sæson. Nu kan FCN-fansene måske endelig glæde sig til at følge deres sammenspil igen.