“Nordsaksen” også en fuldtræffer hos seerne

Kategorier

“Nordsaksen” også en fuldtræffer hos seerne

Morten Nordstrands fantastiske saksesparksmål til 2-2 mod FCK blev kåret som årets mål ved Dansk Fodbold Award

Dansk Fodbold Award 2013 hyldede i aftes sine helte i fodboldens verden ved det årlige show i Cirkusbygningen, og traditionen tro var der afstemning blandt seerne ved kåringen af årets mål. Og selv om FIFA åbenbart har fået øje på en anden flot dansk træffer til deres internationale dyst, så var Morten Nordstrands fantastiske saksespark til 2-2 mod FCK i fjerde spillerunde i denne sæson bare det bedste, da de danske seere fik lov at bestemme. Fodboldfolkets stemme kårede “Nordskaksen” som den flotteste fuldtræffer, og måske er det ikke bare årets mål, men alle tiders mål i dansk fodbold, når en sådan afstemning kommer engang. Morten Nordstrand måtte en tur på talerstolen efter kåringen. Se de nominerede mål og kåringen fra Dansk Fodbold Award i aftes, og hør FCN-angriberens takketale på videoen ovenover.