Nederlag til både U/17 og U/19 i Randers

Kategorier


Selv om FCN U/19 kom foran i Randers, måtte de unge tigre rejse hjem uden point.

Nederlag til både U/17 og U/19 i Randers

FC Nordsjælland tabte 1-2 i U/19 Ligaen og 0-3 i U/17 Ligaen under lørdagens besøg hos kronjyderne

U/19 Liga: Randers Freja-FCN 2-1 (2-1) FC Nordsjælland tabte et skridt i toppen af U/19 Ligaen med et lidt unødvendigt 1-2 nederlag i lørdags i Randers. Tigrene er dog stadig så meget med i front, at den kommende kamp hjemme i Farum Park mod Esbjerg på lørdag kl. 13.00 er noget af et topopgør. FCN kom ellers godt fra start i Randers og fulgte gameplanen i første halvdel af 1. halvleg. Det gav også tigrene føringen efter kun ti minutters spil, da Samed Barut scorede til 1-0 for FCN på en dyb stikning ned bag kronjydernes forsvarskæde. Derefter var det desværre som om, at FCN slap en anelse på speederen, og gradvist kom hjemmeholdet bedre med i kampen. Og Randers udnyttede den chance til to scoringer med kort tids mellemrum efter en lille halv times spil. Begge gange udnyttede Randers unødvendige fejl i FCN-forsvaret. Og bagud 1-2 var det pludselig en helt anden kamp for FC Nordsjælland, der næsten havde bolden konstant, men Randers trak sig tilbage på banen og lukkede godt af. Så selv om FCN i hele 2. halvleg trykkede på for at få den fortjente udligning, blev det kun til et par åbne scoringsmuligheder, og de blev begge misbrugt. U/17 Liga: Randers Freja-FCN 3-0 (3-0) FC Nordsjælland fik en meget skidt start, da det aggressive hjemmehold allerede efter halvandet minuts spil bragte sig i front med 1-0. De unge tigre skulle lige sunde sig lidt over den lussing, men langsomt fik de sig kæmpet tilbage i kampen. Der var også gode muligheder for udligning for FCN, og især et enkelt forsøg var så nærgående, at kun en mirakelredning af Randers-keeperen forhindrede en FCN-scoring. Men så slog Randers pludselig til igen med et forryugende langskudsmål helt oppe i krogen til 2-0. Det tog lidt af modet fra tigrene, og da det også blev 3-0 kort før pausen, var det op af bakke for FCN i hele 2. halvleg, hvor vilkårere for ordentligt spil også blev ringee og ringere. Den regntunge bane blev trådt helt op i mudder, og tusmørket sænkede sig over forestillingen i kampens sidste kvarter. FCN U/17 skal forsøge at komme tilbage på sporet på lørdag kl. 15.15 hjemme i Farum Park mod Esbjerg.