Lasse Petry forlænger med 4 år

Kategorier

Lasse Petry forlænger med 4 år

FC Nordsjælland og Lasse Petry er blevet enige om en forlængelse af midtbanespillerens kontrakt, der dermed løber frem til 31. december 2017.

Lasse Petry er naturligvis glad for forlængelsen: – Jeg har spillet i FC Nordsjælland, siden jeg var 14 år, og har klubben under huden. Jeg elsker at spille fodbold her, og jeg kan lige nu slet ikke forestille mig at spille andre steder. – Jeg er vel efterhånden én af dem, der har været her længst, og jeg kender systemet, værdierne og vores måde at gøre tingene. Jeg er stadig ung, men føler også at det forpligter. – Jeg er jo en af dem, der er gået hele vejen fra vores talentskole til Superliga-holdet og kan forhåbentlig være med til at vise de yngre, at FCN er en klub, hvor det kan lade sig gøre. Der investeres meget i talentarbejdet, der er ekstremt mange dygtige spillere på vej, og de kan se, at man får lov at spille, hvis man er god nok og bliver ved. Alderen betyder mindre her, og klubben tror på dig. – At vi nu har skrevet fire år giver ro på, så jeg kan bruge energien på, at gøre det bedst muligt for holdet og klubben. Det er, hvad det handler om, og det glæder jeg mig vildt til, fortæller Petry. Cheftræner Kasper Hjulmand fortæller: – Kontrakt-forlængelser er noget, man skal fejre mindst lige så meget som nyindkøb. Måske endnu mere i en situation som denne, hvor vi taler om en spiller, der har været med hele vejen og har lyst til at give endnu mere til klubben. Det betyder rigtig meget for os som klub. – Petry har været igennem et godt forløb, og han vokser hver dag som spiller. Han har altid været en klog, dygtig og hårdt-arbejdende spiller, der investerer sig selv 100% i træning og kamp – hver eneste dag. – Han er en taktisk klog central midtbanespiller med godt overblik, som gør andre gode og forstår at gøre de rigtige ting. – Som træner er det selvfølgelig vigtigt at have spillere, man altid kan regne med, og her er Petry et stensikkert holdepunkt. Han har potentialet til at vokse sig endnu større og det er på alle måder en god nyhed, at vi nu har skrevet yderligere 4 år med ham. Lasse Petry er netop fyldt 21, har spillet 41 kampe for FC Nordsjælland og scoret to mål. Han debuterede for FCN i den ene pokalsemifinale mod Randers 28. april 2011.