Kom helt tæt på FCN-sæsonen med GoPro

Kategorier

Kom helt tæt på FCN-sæsonen med GoPro

FC Nordsjælland og GoPro indgik tidligere på efteråret et samarbejde om en helt speciel dokumentar om sæsonen 2013/14.

Aftalen er en del af den kontinuerlige udvikling af FCN TV og i bestræbelserne på, at lade fans og omgivelser komme endnu tættere påholdet – og få et indblik i det hårde og langsigtede arbejde, der gøres bag facaden. I toppen af denne nyhed kan du se en teaser fra dagen, trænerteam og spillertrup blev præsenteret for projektet, som vil gå under navnet ”FC Nordsjælland – Season Doc”. Den færdige film, som med fokus på det visuelle vil være et komprimeret, udtryksfuldt sammenklip af livet bag kulisserne, i omklædningen, til træning, under forberedelserne, på træningslejr, før og efter kamp,  vil være klar ved sæsonafslutningen, og udviklingen vil løbende kunne følges på FCN TV og fcn.dk.