John: Mandsopdækning giver muligheder

Kategorier

John: Mandsopdækning giver muligheder

Joshua John har i denne sæson måtte sande at modstanderen er ekstra opmærksomme på hans kompetencer, at de ofte ligger to eller tre mand ud for at dække op for ham.

Overbefolkningen i venstre side af banen er dog ikke kun en dårlig ting, for det kan give muligheder til de andre FCN-spillere. – Det er noget andet end i sidste sæson, der er nogle af modstanderne der ligger flere spillere omkring mig, og det giver mig selvfølgelig nogle udfordringer, men det åbner også op for de andre spillere, som kan få noget mere rum at spille i. – Det er klart, at hvis jeg holder for længe på bolden eller dribler ind i de områder hvor der er mange, så bliver det er problem. Det handler om, at aflevere bolden hurtigt og så komme i bevægelse igen. Det træner vi selvfølgelig på træningsbanen, og relationerne imellem os bliver bedre og bedre, fortæller hollænderen. Næste opgave for Joshua John og resten af FCN-holdet er på lørdag, når SønderjyskE kommer på besøg i Farum Park kl.17.00. – Det hele er stadig meget tæt i ligaen, men for os vil det være vigtigt med en sejr. Jeg tror, at SønderjyskE vil komme rimelig defensivt, da de ikke vil tabe kampen. Et hurtigt mål til os vil kunne åbne kampen op, fortæller Joshua John. Hvis ikke du har fået købt din billet til opgøret mod SønderjyskE, så kan du stadig gøre det HER.