Hjulmand: Glæder os til Hobro

Kategorier


Kasper Hjulmand ser frem til opgøret mod Hobro – foto: fcn.dk

Hjulmand: Glæder os til Hobro

FC Nordsjælland får fornøjelsen af 1.divisions tophold Hobro, når næste runde af DBU Pokalen løber af stablen.

Hobro har leveret nogle virkelig stærke resultater i gennem flere sæsoner, hvor der er blevet bygget et stærkt koncept op. – Vi kan kun tage hatten af for Hobro, de er trænet godt, og spiller noget spændende fodbold. Vi har set dem flere gange og er imponeret over deres indgang til spillet. Vi glæder os rigtig meget til opgøret, men det er også et hold, som vi har respekt for, siger Kasper Hjulmand, som kan se frem til at skulle møde en gammel holdkammerat fra tiden i Randers, nemlig Jens Hammer Sørensen, som i dag er sportschef i Hobro. – Det bliver sjovt, at skulle møde en gammel holdkammerat, og der er ingen tvivl om, at hans hold spiller mere angrebsvenligt end hans tennisspil, siger Hjulmand med et smil på læben. Der er endnu ikke sat dato på opgøret, men så snart datoen er på plads, kan du finde det her på fcn.dk