Hjulmand: Går efter at vinde de sidste to kampe

Kategorier

Hjulmand: Går efter at vinde de sidste to kampe

Farum Park bliver rammen for de sidste to kampe i efteråret, og det er to kampe som skal vindes.

Randers FC og OB kommer på besøg i Farum Park henholdsvis søndag den 1.december og fredag den 6. december, og det er to kampe, som FC Nordsjælland vil gøre alt for at vinde. – Målsætningen er at vinde de to kampe, vi er ved godt mod og jeg synes vi er stærke, igennem hele oktober måned er vi blevet bedre og bedre. Og i Farum Park, tror jeg det bliver svært for vores modstandere, det er begge to hold, som er stærke og som er en del af den region, som vi ligger i, så det bliver to slag. – Vi glæder os til at komme tilbage i Farum Park, vi har det godt på hjemmebane, og det er to ekstremt vigtige kampe, så jeg håber, at der kommer rigtig mange mennesker og støtter os, fortæller Kasper Hjulmand. Du kan købe din billet til de to kampe HER.