Flashback: FCN-SønderjyskE

Kategorier

Flashback: FCN-SønderjyskE

Genoplev mål og chancer fra sidste gang, SønderjyskE besøgte Farum Park.

Vi skal tilbage til foråret for at finde den kamp, hvor de to mandskaber spillede 2-2. Det var en kamp med høj intensitet og mange chancer. FC Nordsjælland bragte sig foran 1-0 i 1.halvleg, hvor Morten Nordstand loppede bolden over Marin Skender i SønderjyskE-målet, inde på stregen kom Søren Christensen flyvende og sparkede bolden det sidste stykke i mål. Kort før pause-fløjtet scorede Johan Absalonsen til 1-1, og det var også SønderjyskE som kom i front med 2-1. Lasse Vibe scorede på et hovedstød kort inde i 2.halvleg, og herfra skulle FCN forsøge at komme tilbage i kampen. 20 minutter før tid tog Lasse Petry et super løb i feltet, og hans indlæg pandede Morten Nordstrand i nettet til 2-2. Det blev ikke til flere scoringer i opgøret, men der var rigtig mange muligheder, hvor begge målmænd leverede nogle et helt fantastisk redninger. Lørdag går det altså løs igen mod SønderjyskE i Farum Park, og denne gang er det to mandskaber som begge ligger under stregen. Du kan købe din billet til kampen HER.