Flashback: FC Nordsjælland-Randers FC 1-0

Kategorier

Flashback: FC Nordsjælland-Randers FC 1-0

Joshua John blev matchvinder, da Randers FC senest var på besøg i Farum Park.

Vi skal ikke mere end to måneder tilbage for at finde sidste opgør imellem de to mandskaber. 30. september var datoen, da FC Nordsjælland hentede sæsonens anden sejr. Efter en svær start på Superligaen uden ret mange point, blev sejren over Randers starten på en rigtig god måned for FC Nordsjælland uden nederlag. Oktober måned bød på fire sejre og en uafgjort. FC Nordsjælland startede kampen som lyn og torden mod Randers og kunne nemt have bragt sig foran tidligt i opgøret, men sigtekornet var ikke helt indstillet endnu. FCN skulle helt hen til det 41. minut, før Patrick Mtiliga med en fremragende pasning fandt Joshua John, som sprintede fra Randers-forsvaret og hamrede bolden ind bag Randers-målmand Mikkel Andersen. 2.halvleg gav FCN flere store chancer i omstillingsspillet, men mod slutningen af kampen fik Randers godt fat i spillet og lagde et tungt pres mod FCN-målet, men det lykkedes altså ikke kronjyderne at få scoret. FCN snuppede 1-0 sejren og har siden kun tabt én kamp i Superligaen, og på hjemmebane er tigerne næsten skræmmende gode. Det er kun blevet til to nederlag på halvandet år. Så der venter utvivlsomt Randers endnu et svært opgør i Farum Park. Hvis ikke du har fået købt din billet til kampen mod Randers i Farum Park søndag den 1.december, så kan du gøre det HER.