Flashback: AaB-FC Nordsjælland 0-1

Kategorier

Flashback: AaB-FC Nordsjælland 0-1

FC Nordsjælland nappede en 1-0 sejr sidste gang at holdet var på besøg i Aalborg på et selvmål af Thomas Augustinussen.

Det er otte måneder siden af de to hold mødte hinanden i det nordjyske, og AaB har faktisk ikke tabt en hjemmekamp siden da. Så det er et stærkt AaB-hold, som FC Nordsjælland skal op i mod på mandag. Kampen i Aalborg den 4. april var faktisk en udsat kamp, da den første kamp 14 dage før blev stoppet efter 18 minutter på grund af sne. Du kan se highlights fra de 18 minutter HER. Derfor blev kampen spillet forfra 14 dage senere, hvor altså FCN snuppede en 1-0 sejr på selvmålet efter bare fire minutter. Det var Uffe Bech som på baglinjen afdriblede AaB’s Patrick Kristensen, Uffe Bechs efterfølgende indlæg snød Thomas Augustinussen fuldstændig. Augustinussen prøvede at sparke bolden væk, men istedet ramte bolden hans støtteben og blev sendt i mål. Det var dog en kamp, hvor AaB havde flere gode muligheder, men FCN-forsvaret og i særhed Jesper Hansen tog godt fra sig. Jesper Hansen leverede sæsonens bedste redning på en flugter fra Patrick Kristensen, hvor han snuppede bolden helt nede i hjørnet. En redning som kan opleves efter 02:22 i videoen ovenfor. Hverken Uffe Bech eller Jesper Hansen kommer i aktion for FC Nordsjælland denne gang, Bech sidder ude med skade og Hansen er solgt til franske Evian. Til gengæld er Thomas Augustinussen stadig at finde i AaB, og kan meget vel være i truppen til mandagens opgør kl.19.00. Du kan følge kampen på TV3 Sport 1 eller blive opdateret på FC Nordsjællands Facebook-side eller Twitter.