Festlig fodbold i Farum Park i december

Kategorier


Du kan altid møde din favoritspiller i autografzonen efter kampene i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Festlig fodbold i Farum Park i december

FC Nordsjælland slutter efterårssæsonen af med to hjemmekampe mod Randers og OB i julemåneden, og begge Superligaopgør bliver krydret med masser af aktivitet i og omkring Farum Park

Det har været et helt fantastisk og ekstraordinært spændende efterår i Superligaen, og selv om der er landskamppause i den kommende weekend, er der god grund til allerede nu at glæde sig til de sidste tre runder inden juleferien. FC Nordsjælland spiller efterårssæsonens to sidste kampe på hjemmebane i julemåneden, mod Randers søndag 1. december kl. 14 og mod OB fredag 6. december kl. 18.30, og der er virkelig lagt op til festlig fodbold i Farum Park, hvor kampene vil blive pakket ind i en hel masse aktivitet tilsat julekrydderi. Og fodboldkampene i sig selv er også nærmest som en gave med den topspænding, der knytter sig til hver eneste runde i Superligaen i dette efterår. FCN har gennem to et halvt år været Superligaens stærkeste hjemmehold, hvor Farum Park nærmest fungerer som en skræmmende fæstning for alle modstandere. Dertil kommer ”garanti” for FCN-scoringer, idet tigrene nu har scoret i 21 Superligakampe i træk i Farum Park. Kan FCN fastholde de dyder foran eget publikum, er muligheden der også for et stort skridt fremad i tabellen til en lun placering i den lange vinterpause. Få en fastlig fodboldoplevelse sammen med de angrebslystne tigre i de to decemberkampe i Farum Park. De vil begge blive pakket smukt ind i aktiviteter, der hører julen til. Der er således til begge kampe et meget attraktivt tilbud om at varme op sammen med en julefrokost i FCN baren i timerne op til kampstart. Læs om det fristende tilbud HER og udnyt chancen for lidt god mad og hygge med vennerne inden Superligafodbolden som ”mandelgave”. Ved den sidste kamp inden juleferien mod OB fredag den 6. december, er en hel række af FC Nordsjællands trofaste partnere gået sammen om at lave en sand gaveregn over publikum i Farum Park. Meget mere om det følger senere her på fcn.dk Ligesom med alle andre juletraditioner er samværet med venner og familie et nøgleord, og det kombineres fornemt med Superligafodbold i Farum Park og alle de aktiviteter, der er planlagt i forbindelse med de to kampe i december. Snak med familie, venner og kollegaer om at få en fælles oplevelse. Vil du være sikker på at være med i det hele, gælder det om at få købt billet til kampene online hurtigst muligt. Køb din billet HER.