FCN TV: Oktober-listen

Kategorier


Her er det Ole Palmå som er på banen for at overrække en gave til tilskuer nummer 100.000 i Farum Park, FCN TV fulgte med – foto: Rie Neuchs

FCN TV: Oktober-listen

Hver måned bringer fcn.dk listen over mest sete – og mest oversete – klip på FCN TV. Denne gang handler det om oktober-listen, der byder på lidt af hvert fra månedsarkivet.

FCN TV bringer op i mod 60 web-tv klip om måneden; alt fra reaktioner, highlights, portrætter, Facebook-spørgsmål fra fans, Backstage fra hjemmekampe i Farum Park, sjove og skæve vinkler, partner-nyt, nyheder fra træningsbanen, optakter og nedtakter fra Superliga-kampe plus meget mere. Du finder FCN TV på fcntv.dk. Du kan således altid følge med i, hvad der sker i og omkring FC Nordsjælland, når vi bringer dig et indblik i det arbejde, der dagligt bliver lagt i klubben. Ud over toplisten vil vi, som noget helt nyt, give vores bud på månedens mest oversete klip, altså det klip som fortjener mange flere visninger, end det fik i første omgang. Oktober måned bød på mange videoer på FCN TV, men det klip som i oktober måned lander på mest oversete klip er videoen, hvor Superliga-spillerne er med til akademi-træningen. Flere af Superliga-spillerne er ofte med til at træne de yngste i FCN-regiet, og FCN TV var med på banen i oktober måned. Det kan du se nedenfor: Oktober måned var den måned hvor FCN for alvor fik gang i hjulene på banen, og der kom flere point på kontoen. Én af de kampe var mod Brøndby på hjemmebane, kampen sluttede 1-1, men highlights og mål er bestemt er værdigt klik igen. Det var også i oktober måned at FC Nordsjælland lancerede deres nye bilpartner Opel, og i den forbindelse var tre FCN-spillere ude og testkøre nogle af Opels biler på flyvestation Værløse. Det kom der en ganske sjov video ud af med Lorentzen, AC og Joshua Johns testkørsel af bilerne. Morten Nordstrands saksespark og AC’s grineflip er efterhånden blevet fast inventar på listen over mest sete den pågældende måned. Det er stadig to klip som hitter rigtig godt i Youtube-verdenen. Her nedenfor kan du se de fem meste sete klip fra oktober måned på FCN TV: 1. AC i fantastisk grineflip, 5.474 visninger – i alt: 91.857 visninger. 2. Highlights: FC Nordsjælland-Brøndby IF 1-1, 2.091 visninger – i alt: 2.407 visninger. 3. Morten Nordstrand amazing bicycle kick, 1.684 visninger – i alt: 81.601 visninger. 4. AC, Josh og Lorentzen testede Opels nye Insignia, 1492 visninger, i alt: 1.601 visninger. 5. Highlights: Esbjerg fB-FC Nordsjælland 4-0, 1.414 visninger, i alt: 14.786 visninger. Abonner på FCN TV helt gratis FCN TV bliver opdateret dagligt med eksklusive spillerinterviews, highlights, nyheder, reaktioner og optakt til kampe. Du kan gratis abonnere på kanalen og automatisk blive informeret hver gang vi uploader nye videoer. Sådan gør du: 1. Skriv fcntv.dk i adressefeltet 2. Klik på ‘Log ind’ i øverste højre hjørne 3. Log ind med din Google konto 4. Har du ikke allerede en Google konto kan du gratis oprette en her 5. Efter du er logget ind klikker du på ‘Abonner’ 6. Klik nu på det lille hjul ved siden af ‘Abonnerer’ 7. Klik på ‘E-mail med nye uploads’ og slut af med at gemme Du abonnerer nu ganske gratis på FCN TV.