FCN-SønderjyskE: Det er NU!

Kategorier


FCN har scoret i 20 Superligakampe i træk på hjemmebane, og forhåbentlig får publikum i Farum Park også noget at juble over sammen med spillerne på lørdag. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN-SønderjyskE: Det er NU!

Resultaterne i den ekstremt lige Superliga betyder, at lørdagens kamp i Farum Park pludselig er blevet et af efterårets vigtigste opgør for både hjemmehold og gæster.

Kl. 17:00 fløjtes kampen mellem FC Nordsjælland og gæsterne fra SønderjyskE nemlig i gang, og det er en kamp, der med det rette udfald kan sende hjemmeholdet på kurs mod de bedre pladser i ligaen, men som med et nederlag kan give SønderjyskE nyt håb i bundkrigen. Der er lige nu kun 6 point fra FC Nordsjællands 11. plads til bronzepladsen i Superligaen og den historiske tæthed mellem holdene betyder, at alle kampe er ekstremt vigtige. Men altså især den på lørdag, hvor resultatet uanset udfald vil have stor betydning for begge hold. Med FCN-scoringer i hver eneste af de seneste 20 Superligakampe i træk, tilskuerstigning igen i denne sæson og kun to nederlag i mere end halvandet år, er Farum Park ét af de sværeste stadions at spille på for modstanderholdene. Sådan bliver det forhåbentlig også lørdag, hvor der allerede nu er godt træk i billetsystemet. Vil du sikre dig en god plads og samtidig undgå billetkø og højere priser på dagen, kan du allerede nu købe og printe dine billetter HER Prisen online er 125 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Prisen på kampdagen i billethuset er 145 kr. for voksne og 70 kr. for børn.