FCN-OB: Program for dagen

Kategorier

FCN-OB: Program for dagen

Fredag den 6. december står i sæsonafslutningens og julehyggens tegn. Der er vigtige Superliga-point på højkant, men også et overflødighedshorn af julegaver til tilskuerne fra FC Nordsjællands partnere.

Der er nemlig samlet ind til Gaveregn, hvor publikum kan vinde alt fra fodbolde over mobiltelefoner, julekurv, gavekort til Diadora, biografbilletter, digital-radioer til juletræer, kæmpechokolade og en sprit-ny Opel Adam i en måned. Det vil også være muligt at sikre sig en udgave af det nye armbånd ”Den Røde Tråd”, hvor overskuddet går til Nordsjælland Hospitals arbejde på i børne- og ungeområdet. Program for dagen FC Nordsjælland – OB
Fredag den 6. december kl. 18:30
16:30: FCN Baren åbner 17:30: Portene og boderne i Farum Park åbner 17:50: FCN-spillerne på banen til præsentation og opvarmning 18:20: Æresrunde med FSN-klubberne Farum, Raklev, Helsinge og Jyllinge 18:30: Kick off: FC Nordsjælland – OB Pause: Gaveregn – grib en bold og vind en af gaverne fra FCN-partnerne (LINK TIL GAVEREGN) Efter kamp: Autografzone. Mød spillerne i autografzonen, ønsk dem god jul og godt nytår – og få autografer og billeder med dem.