David Jensen kan få debut på U/21 landsholdet

Kategorier


David Jensen leverede en god præstation og holdt rent bur for FCN mod SønderjyskE i lørdags. Nu er han med U/21 landsholdet i Bulgarien. (Foto: Boesenfoto.dk)

David Jensen kan få debut på U/21 landsholdet

Den unge FCN-keeper er med i U/21 truppen til de to vigtige EM-kval. kampe ude mod Bulgarien og Andorra

– Det er fedt at være tilbage på højeste niveau og på U-landsholdene, som jeg har været hele vejen igennem inden min langtidsskade, siger FCN-keeper David Jensen, der er med Danmarks U/21 landshold i Bulgarien i øjeblikket. David Jensen har god grund til at glæde sig over forløbet af de seneste uger. Han vogtede buret for FCN i pokalsejren på 3-1 over FC Midtjylland, og da Martin Hansen døjer med en skade, fik David Jensen også chancen i Superligaen i sidste hjemmekamp mod SønderjyskE. Og den chance greb den 21-årige FCN-målmand virkelig med et par pragtredninger. Det blev også noteret hos U/21 landstræner Jess Thorup – netop kåret som årets træner i Danmark. Da der kom afbud fra U/21 landsholdets førstekeeper Frederik Rønnow fra Esbjerg, fik David Jensen valg til truppen, hvor også reservemålmand Jakob Busk fra FCK er med. – Jeg har jo været med i DBU-regi helt fra U/16, så de kender mig og ved, hvad jeg står for. Jeg vil fortsætte med hårdt arbejde og en professionel indstilling, og så håber jeg naturligvis, at det rækker til debut på U/21 landsholdet. Det ligger til, at Jakob står kampen mod Bulgarien i morgen, men jeg kan håbe på at få chancen mod Andorra på tirsdag, siger David Jensen. Han har to gange tidligere været med i U/21 truppen uden at komme i kamp, men han har været i nationaldragten mange gange. 28 U-landskampe er det hidtil blevet til, heraf 3 på U/20 landsholdet. Men David Jensen mangler altså endnu at få sin debut på U/21 landsholdet. Nu er chancen der virkelig for den formstærke målmand i de to EM-kvalifikationskampe ude mod Bulgarien i morgen fredag og i Andorra på tirsdag. David Jensens kamp mod SønderjyskE var hans tredje optræden i Superligaen, hvor han endnu ikke er passeret.