50 kamps jubilar AC: Mærker fremgang hele tiden

Kategorier

50 kamps jubilar AC: Mærker fremgang hele tiden

Anders Christiansen spillede mandag sin kamp nummer 50, da FC Nordsjælland mødte AaB.

Den offensive spiller har nu godt halvandet år i FC Nordsjælland efter hans skifte fra Lyngby Boldklub i sommeren 2012. Efter en hård start er ‘AC’ blevet en af trænerteamets foretrukne når formen er i top, og selvom skader har holdt midtbanespilleren ude af spillet i enkelte perioder, så er det altså nu blevet til 50 kampe. 50 kampe, hvor AC har kunnet mærke fremgang i hvert enkelt minut på banen. – Jeg har kunnet mærke en fremgang på stort set alle parametre, det kan lide sådan lidt tyndt at sige, men der er mange punkter, hvor jeg har forbedret mig. Afslutningerne har været vigtige for mig, og noget som der er blevet trænet meget på. Jeg er blevet mere rolig foran kassen, det kan godt være der ikke er kommet så mange mål ud af det, men til træning er jeg blevet skarpere, og forhåbentlig udmønter det sig snart i flere mål i Superligaen, fortæller AC, som i denne sæson er på et mål og fire assist. FCN’s nummer fem vil før kampen på søndag mod Randers modtage blomster for de 50 kampe i FCN-trøjen. – Jeg er selvfølgelig stolt over, at have spillet så mange kampe, men målet er, at spille endnu flere, vinde endnu flere kampe og blive endnu bedre i fremtiden. Vi har lang vej endnu i denne sæson, og forhåbentlig forbedrer vi os i ligaen, og det starter på søndag mod Randers, siger Anders Christiansen. Du kan høre meget mere fra AC i videoen ovenfor. FC Nordsjælland spiller søndag mod Randers kl.14.00 i Farum Park, og du kan købe din billet til kampen HER.