Vingaard: AGF må ikke køre kontra

Kategorier

Vingaard: AGF må ikke køre kontra

FC Nordsjælland er igen gået på jagt efter tre point i Superligaen, og Martin Vingaard vil gerne have revanche fra sidste opgør i det århusianske.

– Den måde vi spiller fodbold på ændrer sig ikke om vi spiller hjemme eller ude, vi skal have bolden og styre spillet. Sidste gang vi var i Århus, så vi det AGF-hold man kender, de står kompakt og dybt i banen og så kører de kontra. Det gjorde de to gange sidst, så vi går først og fremmest efter revanchen, og så er vi sultne efter at vinde igen, fortæller Martin Vingaard. – Jeg er sikker på, at det bliver en kamp der kommer til at ligne den vi spillede sidst. AGF overlader en del af initiativet til os, og forsøger at slå os på kontra, og der skal vi være utrolig opmærksomme og ikke ryge ind i den fælde, siger Vingaard. Det er kl.18.30 at der er kickoff i Århus, og hvis ikke du har taget turen til det jyske, så kan du følge kampen på TV3 Sport 1 eller via opdatering på vores Facebook-side.