VIGTIG BILLETSTATUS

Kategorier


Der bliver fyldt på tribunerne i dag, så kom i god tid – foto: Rie Neuchs

VIGTIG BILLETSTATUS

Søndag middag blev de sidste langsidebilletter til aftenens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF solgt via fcn.dk.

Status søndag kl. 13:00 er som følger: A-Tribune (kun FCN): Udsolgt (uafhentede billetter sælges i billethuse fra kl. 16)
C-Tribune FCN-afsnit: Udsolgt
C-Tribune-BIF-afsnit (C1): Udsolgt
B-Tribune (BIF stemning): Få pladser (købes via billetter.fcn.dk)
D-Tribune (FCN stemning): Få pladser (købes via billetter.fcn.dk eller i billethuse, hvis plads) Billethuse åbner kl. 16:00 – pt kun med billetter til FCN-afsnit. Der gøres opmærksom på, at fans af Brøndby IF henvises til B-tribunen og C1 (BIF-afsnit). Det ser pt ud til, at alle Brøndby-afsnit kun sælges online og IKKE i billethusene. Fanzoner med gode priser på øl/vand og grillpølser åbner allerede kl. 16:00. Farum Park åbner kl. 17:30 – husk at der kan købes rabatkuponer FCN Shoppen og i gæsteafsnittets fanzone. KAMPEN FLØJTES OP KL. 19:00 – KOM I GOD TID, DER BLIVER TRYK PÅ INDGANGENE!