VIGTIG BILLETINFO – BIF’s afsnit udvides

Kategorier

x

VIGTIG BILLETINFO – BIF’s familieafsnit udvides

Der kommer tryk på tribuner og stemning, når FC Nordsjælland og Brøndby IF tørner sammen på søndag d. 6. oktober.

Billetsalgsansvarlig Jonas Grünfeld fortæller: – Status fredag morgen er, at der kun er enkelte pladser tilbage på C-tribunen og at vi nu åbner det, vi kan åbne i gæsteafsnittet på langsiden. Vi har dog allerede åbnet for ekstra pladser på A-tribunen, så vil man se kampen fra en plads på langsiden, er der stadig muligheder for både FCN-fans og for fans af udeholdet. Det er dog absolut sidste chance, for vi har ikke flere pladser at sætte i salg. – Der er stadig mulighed for pladser bag begge mål. Der er solgt lidt mere end 1.500 billetter til Brøndby-fans lige nu, og der er fortsat gang i salget. Skulle der være usolgte billetter søndag eftermiddag, vil disse blive sat til salg i billethusene fra kl. 16, men vi tilråder alle, der vil opleve kampen live, at sikre sig billet på forhånd. Det understreges, at fans af Brøndby IF henvises til gæsteafsnittene og at fans bærende udeholdets merchandise vil blive henvist til relevante afsnit på dagen. Har man købt billet til et forkert afsnit kontaktes billeter@fcn.dk senest fredag kl. 14. Efterfølgende kan vi ikke garantere plads i relevant afsnit. Der åbnes for fanzoner for begge holds fans kl. 16:00. Her vil det være muligt at købe øl, vand og grillpølser til fornuftige priser, ligesom det vil være muligt at købe rabatkuponer til brug i stadionboderne i begge afsnit. Se al information om fanzoner, billetkøb og tidspunkter HER. FC Nordsjælland opfordrer kraftigt til, at folk kommer i god tid, da der må forventes pres på indgangene op til kampstart, og kampen sættes i gang kl. 19:00. Du kan købe dine billetter online HER og enten printe og medbringe eller scanne direkte fra din smartphone.