Værd at vide før dagens kamp mod AGF

Kategorier


ren Christensen har scoret 6 af sine ialt 20 Superligamål mod netop AGF. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp mod AGF

FC Nordsjælland spiller i dag fredag kl. 18.30 mod AGF i Århus, og her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …AGF og FCN har mødt hinanden 28 gange i Superligaen, og FC Nordsjælland har vundet halvdelen af disse kampe, mens det kun er blevet til 8 sejre for AGF og uafgjort i de resterende 6. Også i Århus har FCN teten med 8 sejre i 17 kampe. …Steffen Rasmussen har stået på mål for AGF i 24 af de 28 indbyrdes kampe, og han har kun prøvet at vinde 6 gange. FCN har scoret 49 mål i alt mod AGF, og de 44 er røget ind bag Steffen Rasmussen. …Mario Ticinovic spiller sin kamp nr. 50 for FCN, hvis han kommer på banen i aften mod AGF. …AGF er en ønskemodstander for Søren Christensen, der har scoret hele 6 af sine i alt 20 mål i Superligaen mod netop AGF. Søren Christensen scorede tre gange mod AGF i 5-3 sejren i mesterskabssæsonen, og han nettede to gange, da FCN i sidste sæson vandt 4-2 over århusianerne. Begge disse kampe var dog i Farum Park, og Søren Christensen har kun scoret et af sine mange mål mod AGF i NRGi Park i Århus. …AGF-angriber Stephan Petersen i perioden 2005 til 2009 spillede for FC Nordsjælland, og det blev til 76 kampe og 7 mål i FCN-trøjen. Fra nytår får AGF endnu en tidligere FCN-spiller i staben, når Danny Olsen skifter til AGF fra FC Midtjylland. …det er tredje gang, Anders Poulsen dømmer en kamp mellem AGF og FCN. Han passede fløjten i FC Nordsjællands 4-2 sejr i Farum Park i sidste sæson, og da AGF i september 2011 vandt 1-0 på Peter Graulunds scoring.