UDSOLGT PÅ LANGSIDER OG I BIF-AFSNIT

Kategorier


Næsten udsolgt på tribunerne – foto: Rie Neuchs

UDSOLGT LANGSIDER OG I BIF-AFSNIT

Status søndag kl. 14 er, at der nu IKKE er flere billetter til salg på langsiderne og i Brøndby IF’s afsnit.

STATUS: A-Tribune (kun FCN-afsnit): Udsolgt
C-Tribune FCN-afsnit (C2, 3, 4 og 5): Udsolgt
C-Tribune-BIF-afsnit (C1): Udsolgt
B-Tribune (BIF stemning): Udsolgt
D-Tribune (FCN stemning): Få pladser (købes via billetter.fcn.dk eller i billethuse, hvis plads) Billethuse åbner kl. 16:00 – pt kun med billetter til FCN-afsnit. Der gøres opmærksom på, at fans af Brøndby IF henvises til B-tribunen og C1 (BIF-afsnit). Fanzoner med gode priser på øl/vand og grillpølser åbner allerede kl. 16:00. Farum Park åbner kl. 17:30 – husk at der kan købes rabatkuponer i FCN Shoppen og i gæsteafsnittets fanzone. Er du Brøndby-fan og har du IKKE billet til kampen opfordrer vi til at du ser kampen på TV3+, da der ikke er flere pladser tilbage i Farum Park. KAMPEN FLØJTES OP KL. 19:00 – KOM I GOD TID, DER BLIVER TRYK PÅ INDGANGENE!