Truppen til pokalkampen mod FCM

Kategorier

Truppen til pokalkampen mod FCM

Trænerteamet har udtaget den trup som skal forsøge at vinde over FC Midtjylland i onsdagens pokalkamp i Farum Park kl.18.15.

Anden kamp på fire dage mod FC Midtjylland bliver tilfældet når de gæster Farum Park i morgen, onsdag. FC Nordsjælland vandt lørdagens opgør med 2-1 på mål af Lasse Petry og Oliver Thychosen, den bedrift går FCN efter at gentage. – Det bliver en tæt kamp igen, det er vind eller forsvind, og det er en kamp som vi går efter at vinde. Vi har gode minder fra pokalen tidligere, og dem vil vi gerne opleve igen. Men det bliver svært, for Midtjylland er et godt hold, og det bliver ikke nemmere fordi vi vandt i lørdags. Vi er meget fokuseret på os selv og hvad vi kan gøre for at forbedre os, siger cheftræner Kasper Hjulmand før opgøret. Til opgøret mod FC Midtjylland glider Nicolai Stokholm og Jens Stryger Larsen ud af truppen, og ind kommer Bassel Jradi og Kamal Issah. FC Nordsjællands trup til kampen i Farum Park mod FCM kl.18.15 lørdag den 30.oktober: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michhael Jakobsen
5 Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12 Joshua John
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen