Truppen til kampen mod Brøndby IF

Kategorier

Truppen til kampen mod Brøndby IF

FC Nordsjælland trænede lørdag formiddag sidste gang inden det søndag kl. 19.00 går løs i Farum Park med Superliga-braget mod Brøndby.

Farum Park bliver i morgen ramme om tilskuerbraget mod Brøndby, der kommer med tre sejre i bagagen og givetvis en fantastisk medrejsende opbakning. FC Nordsjælland fik i sidste hjemmekamp brudt en skidt stime og vandt den vigtige kamp mod Randers med 1-0, så også hjemmeholdet har fået selvtillid til matchen. FC Nordsjælland har nu scoret på hjemmebane i 18 Superligakampe i træk, så der er nærmest målgaranti i en tætpakket Farum Park, hvor FCN næsten altid får point. Salget af billetter til kampen er også gået strygende, og vil du sikre dig en plads, gælder det om at gå online og købe billet i en fart.  Hvis ikke du endnu har sikret dig en billet til opgøret, så kan du gøre det HER. – Vi har på alle mulige måder været i bedring. Vi fik en sejr, som var tiltrængt. Vi har spillere nu, som stille og roligt kommer tilbage på vores hold, og vi har en kamp, som er rigtig vigtig for os, siger Kasper Hjulmand, cheftræner for FC Nordsjælland. Du kan høre meget mere af Kasper Hjulmands fremkig på kampen i videoen ovenfor. FC Nordsjællands trup til kampen i Farum Park mod Brøndby IF  kl.19.00 søndag den 6.oktober: 32. Jannich Storch
35. Martin Hansen
2. Michael Jakobsen
5 Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12 Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
17. Søren Christensen
18. Uffe Bech
21. Ivan Runje
23. Mario Ticinovic
24. Kamal Issah
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
36. Kristian Lindberg