Truppen klar til FCM kamp

Kategorier

Truppen klar til FCM kamp

FC Nordsjælland har spillerne klar til opgøret mod FC Midtjylland i Farum Park lørdag kl.17.00.

Det er Superligaens tophold, som lørdag kommer på besøg i det nordsjællandske, og der venter da også en stærk modstander til tigerne. – Jeg synes stadigvæk at de er godt kørende, det kan godt være de ikke har vundet så mange kampe på det seneste, men spillemæssigt er de stadig godt kørende og har fundet mange af deres gamle dyder med hårdt pres, gode på omstillinger og stærke på standarder. Så der venter en hård modstander, men hvis vi spiller op til vores bedste og holder fast i bolden, bliver det svært for dem, fortæller First Team Coach Flemming Pedersen. Flemming Pedersen har til lørdagens kamp hovedansvaret for FC Nordsjælland når der fløjtes op kl.17.00, da cheftræner Kasper Hjulmand må se til fra tribunen efter sin ene karantæne-dag han modtog i Århus. – Vi skal ud og spille efter vores værdier med mod og glæde, og så skal vi forsætte de gode takter fra de sidste par kampe. Vi er stærke på hjemmebane og kan spille meget hurtigt, det skal vi udnytte mod FC Midtjylland, siger Flemming P.

FC Nordsjælland kan glæde sig over at Michael Jakobsen og Nicolai Stokholm er tilbage igen efter karantæne. Søren Christensen udgik af AGF-kampen og er ukampdygtig i godt fire uger, og sammen med Morten Nordstrand, Kasper Lorentzen, Uffe Bech, Ivan Runje, Andreas Laudrup og Oguzhan ‘OG’ Aynaoglu må de se kampen fra tribunen. FC Nordsjællands trup til kampen i Farum Park mod FCM kl.17.00 lørdag den 26.oktober: 28. David Jensen
35. Martin Hansen
2. Michhael Jakobsen
5 Anders “AC” Christiansen
6. Lasse Petry
7. Nicolai Stokholm
8. Patrick Mtiliga
9. Kim Aabech
10. Martin Vingaard
12 Joshua John
15. Jens Stryger Larsen
23. Mario Ticinovic
25. Bassel Jradi
27. Pascal Gregor
29. Andreas Maxsø
30. Nicolai Johannessen
34. Emiliano Marcondes
36. Kristian Lindberg
37. Oliver Thychosen