Super dag for FSN Cup deltagerne

Kategorier

Super dag for FSN Cup deltagerne

400 drenge og piger fra samarbejdsklubberne fik en oplevelse med stævne og Superligafodbold i Farum Park

Lørdag afviklede FC Nordsjælland den årlige FSN Cup for alle samarbejdsklubberne, og tæt på 40 hold fra det store Fodbold Samarbejde Nordsjælland fik en begivenhedsrig dag, hvor de selv fik spillet en masse fodbold og sluttede af med se FC Nordsjællands triumf mod Superligaens tophold FCM. Årets FSN Cup var for drenge og piger årgang 2002 og 2003, og de dystede internt i 70 kampe lige bag Farum Park, før vinderne i de forskellige rækker var fundet. Efter finalerne rykkede de 400 deltagere og et tilsvarende antal forældre ind på stadion for at se Superligafodbold. FSN Cup startede fem timer før kickoff for Superligakampen, og samtlige hold mødte frem med masser af godt humør. Spilleglæden lyste ud af de mange drenge og piger, der havde stærk opbakning af ledere og rigtig mange forældre, og det gjorde bare dagen endnu bedre, at vejret var mildt og perfekt til fodbold uden en dråbe regn. Sammen med forældrene så de 400 drenge og piger herefter Superligakampen FCN-FCM, og som rosinen i pølseenden på en begivenhedsrig dag løb alle FSN Cup deltagerne æresrunde omkring banen i pausen, hvorefter de otte finalehold fik guld- og sølvmedaljerne overrakt af de skadede Superliga-profiler Søren Christensen og Kasper Lorentzen. Se TV-indslaget her, hvor både børn og ledere fortæller om deres oplevelse af FSN Cup og hele dagen i Farum Park med masser af fodbold og nærkontakt med Superligaprofilerne. FC Nordsjælland laver i forbindelse med alle Superligakampene arrangementer for de 66 samarbejdsklubber, og til den næste hjemmekamp i Superligaen mod SønderjyskE lørdag 9. oktober er der både et tilbud om at få et indblik i scouting – læs HER – og deltagelse i en fodboldskole for micropiger. Se HER.